E-mail webmaster@alligator.no

Skrapelodd for sjansespilleren

Visste du at du kan kjøpe skrapelodd også på nett?

Mange av oss pleier ofte kjøpe skrapelodd når vi er ute og handler, det er jo tross alt mulig å vinne litt og kanskje til og med hente ut premien med en gang. Men nå er det også mulig å handle skrapelodd på nettet om man ønsker det. Dette er en tjeneste som etter hvert er blitt tilgjengelig på flere spillsteder, som Megascratch.

Bare for sjansespilleren?

Er skrapelodd bare for sjansespilleren bjørnen? Eller er det faktisk flere av spillertypene som nok kan gå etter skrapeloddene? Noe av det interessante med skrapelodd er at man har ingen motstandere, så her handler det mest om å appellere til den enkelte spiller som ønsker å ta sjanser på kjapp uttelling.

Den spilleren som er fokusert på kunnskap, strategi og gjerne kortspill, vil nok ikke få samme glede av det å spille på skrapelodd som for eksempel en som liker risikoen med å spille. Den trygge spilleren Løven, er nok heller ikke særlig interessert i å spille på skrapelodd, ettersom sjansen for gevinst ikke er så stor som i et spill med motstandere og odds.

Skrapelodd

Tigeren og skrapeloddet

Tigeren er en aggressiv spiller som ofte er uforsiktig, impulsiv og tar avgjørelser på løpende bånd. Derfor er denne spillertypen også en av de som kan finne skrapelodd interessant, ettersom det er snakk om mer øyeblikkelig tilfredstillelse. Sjansen er også stor for at tigeren ikke bryr seg om han har motstander eller ikke når han spiller, og dette gjør at han lettere kan velge skrapelodd.

Kamelonen er også en spillertype som godt kan velge skrapelodd, ettersom de beveger seg i et landskap mellom forskjellige spilletyper og tilpasser sin spillestil til omgivelsene.

Men alligatoren derimot, kommer nok med sin passive spillestil, til å holde seg unna skrapelodd ettersom de ikke er glad i å ta kjappe avgjørelser. Det samme gjelder for øvrig Spekkhoggeren som helst skal analysere alt den driver med, og det er ikke mye vits i å analysere et skrapelodd og to. Der handler det i stor grad om ren flaks når du spiller