E-mail webmaster@alligator.no

Hva skjer med alligatoren når han spiller på nett?

En av spillestilene vi har presentert er alligatoren som er lett gjenkjennelig når man sitter ovenfor han. Men hva når alligatorene spiller på nett? 

I jakten på nye casinoer opplever man også at man må ha andre strategier. Det som fungerer når man spiller poker med motspillerne i samme rom, fungerer ikke nødvendigvis når man spiller på nett. Hva er årsaken til dette? Man ser ikke motspillerne. Så lenge man ikke ser motspillerne, kan man ikke se noe om deres strategi. Man kan ikke forutse deres trekk ut i fra deres oppførsel.

Selv om alligatoren er lett gjenkjennelig er han ikke lett å lese, og det er desto verre når alligatoren spiller på nett. Er han passiv og treig med å by fordi han tenker, eller er han en tur på do eller å henter maten han bestilte? Av alle spillerstilene er det vel alligatoren som har det lettest med overgangen fra bord til nettbrett. Hvilke andre spillerstiler møter han i nettpoker?

  • Tigeren som er agressiv og uvøren. Han tar avgjørelser impulsiv og kjører på hardt når han spiller.
  • Løven er en trygg spiller som velger få starthender og venter på gode kort på hånden før han spiller.
  • Bjørnen ser åpninger og muligheter når han ser kortene han får utdelt. Dette er også en spiller som har ekstremt mye kunnskap om spillet, ellers har han ikke sjanse til å lykkes.
  • Spekkhoggeren er analytikeren og opptrår nærmest som en vitenskapsmann når han spiller.
  • Kamelonen er en spiller som har stor tilpassningsevne, og klarer dermed å endre sin spillestil i tråd med hvilke andre spillestiler som er representert ved bordet.

TigerDet er ikke bare fordeler for alligatoren å spille nettpoker med andre ord. Alt som er hans fordeler når han spiller med bordet, skjules når han spiller på nettet. Ergo det er en stor fordel å kunne være fleksibel når man spiller poker på nett. Man å kunne forskjellige spillestiler, selv om det ikke er alltid de spiller så stor rolle. Men spiller du med samme spillerne ofte, lønner det seg å følge med.