E-mail webmaster@alligator.no

Få bedre pokerfjes

Kvinne der spiller pokerEnkle grep kan gjøre deg mer vanskelig å lese for andre pokerspillere.

Når du skal spille poker om penger, gjerne i store turneringer, er det greit å ha snøring på motspillernes strategi. Samtidig er det viktig å bestemme hvordan du har tenkt å fremstå og hvilken strategi du skal legge deg på.

– Det har jeg gjort en spesialavtale med kona om, sier Sandberg, og legger raskt til at han har vunnet to runder ved bordet han sitter allerede. Kanskje han har et godt pokerfjes …

Enkle tips

Når du skal spille poker med andre spillere, sitter man veldig nærme, og veldig mange pokerspillere følger veldig nøye med på ansikt, mimikk og blikk, for å se etter eventuelle svakheter hos spilleren. De fleste har nemlig noen ting de gjør mer eller mindre ubevisst når de får gode kort, eller når de bløffer. Finner man ut hva de gjør, ligger man et hestehode foran.

Der gjør veldig mange pokerspillere et nummer av å gjøre seg mest mulig usynlig og vanskeligst mulig å lese, ved bordet. Mange bruker caps, eller solbriller ved pokerbordet, ettersom det gjør det vanskeligere å se ansiktet og øynene. Du finner et stort utvalg av capser på nett.

Det mange ser ut til å glemme er at selv om man skjuler seg bak caps og solbriller så ser motspillerne hva du gjør med hender og hvordan du beveger kroppen. Men om du behersker alle disse tingene, så er det liten tvil om at du har et fortrinn i spillet. Spesielt om du har klart å finne ut hva de andre gjør, og hvilke strategier de har. Det betyr at du har verdifull kunnskap, som kan gi deg stor gevinst.