E-mail webmaster@alligator.no

Bjørnen

Poker startet i USA på midten av 1900-tallet, og i dag spilles det både hjemme i stuen og på nett. De mange typene poker kan sammenlignes med de mange ville dyr i skogen som forsøker overleve på tross av vind og føre. Hvem som sitter igjen som vinner, er avhengig av hvem som kjenner spillet i skogen aller best. Hvert dyrs egenskaper matcher vinnerens unike instinkt fra pokerskogen. 

Pokerskogen

Hvilket dyr i skogen er du? Hvilke egenskaper har du for å vinne et av de mange spillene i pokerskogen? Er du en gaupe, et ekorn, eller kanskje en bjørn?

Bli med gaupa på taktiske, strategiske avgjørelser i skogen ved Texas Hold’em Poker. Gaupas nysgjerrighet og kløkt tilbyr en omfattende kunnskap om kortverdier, og flere strategier for å komme seg fram igjennom skogen. Det er actionfylt og morsomt, og gaupa får alltid belønning når hun ikke havner i skytefeltet.

Høst de beste nøtteneekornet

Skogen er dyp og her finnes det flere spill. Ekornets nøye planlegging og kjapphet gjør det til en stor konkurrent i skogens spill. Opplev Omaha Poker med ekornet både ute på nettet eller rundt bordet hjemme i stuen. Ekornets snille adferd bør ikke bli tatt for dumhet. Ta vare på dine to av fire store nøtter, og legg dem i redet inne i treet. Dra siden ut på hamstring i skogen, og ta tre av de fire største nøttene du fant med hjem. Har du tatt fram den beste kombinasjonen av nøttene på vinteren etter høstingen, kan du siden feire med brask og bram.

Vinneren

Bjørnen har lenge vært et dyr forbundet med styrke, og er sterkere enn sin venn gaupen. Dra ut på et av de mest spennende eventyr med bjørnen, og opplev 7 Card Stud Poker. Bjørnen ser sine muligheter av de sju kortene han får utdelt, sammenlignet med gaupa, som kun får to i Texas Hold’em. Bjørnen vet hvordan han skal spille spillet idet han iakttar sine tre kort med riktig side ned og to med riktig side opp. Han vet han har seiret når han viser sin beste kombinasjonen med 5 av 7 kort.